Diagnostisk Patientdatabase til Døgnblodtryk, Holter, Hvile- og  Arbejds EKG

 

Spacelabs Healthcare’s seneste Sentinel version 11.5 er nu en komplet WEB-/internet baseret Databaseløsning – den kører i browseren og forbinder lidt til serveren f.eks vha Single Signon. Meget let og håndtérbar løsning for IT-afdelingen, med f.eks. ‘pakke-softwareløsninger’. Og meget brugervenlig og hurtig til slutbrugeren. Nu med flydende licenser.

 

Desuden kan Sentinel v11.5 også håndtere fuld Active Directory / Single Sign On integration (LDAP/LDPS) og http/https, samt HL7 eller Dicom integration

Endvidere opnås fuld Microsoft SQL sikkerhed med f.eks. datakryptering og andre ekstraordinære sikkerhedsforanstaltninger på såvel server-/databaseniveau, som i optagerne. Der integreres direkte til den lokale SQL Cluster, eller en lokal SQL Database på Sentinel serveren kan benyttes.

Fuld logning så man altid kan slå op hvad der er blevet foretaget i systemet, loggen gemmes sikkert i SQL Databasen.

Sentinel databasen er den optimale platform, hvorigennem Du let administrerer Din patient- håndtering og optagelse, konfigurerer og downloader optagelser – via lokal-PC eller hvor-som-helst via Web-klient.

Sentinel systemet er kompatibilitet med alle øvrige produkter fra Spacelabs Diagnostic Cardiology, fx Holter- og event løsninger med LifeCard og Evo, Døgnblodtryk med 90217A og OnTrak/90227, EKG (EKG12, Arbejds EKG), patientrapportering, patientdata- og -pdf styring, -lagring og meget andet.

Desuden er der med nyeste GDT/XDT-løsning, mulighed for integration/konnektivitet til andre systemer, så som Spirometri, EKG-systemer m.m.

Vi lytter til Jeres ønsker og behov – og via lokale IT afdelinger medvirker vi til at sikre Jer den bedste database løsning i Jeres afdeling.

Sentinel