GDPR, Databeskyttelsesforordningen

GDPR, Databeskyttelsesforordningen, som alle virksomheder er omfattet af ved enhver form for håndtering af oplysninger om personer.

Den lov, der trådte i kraft pr. 25. maj 2018, overholder Corona LifeCare A/S også.

Corona LifeCare A/S indsamler f.eks. persondata, når du benytter vores hjemmeside, i form af forespørgsler, eller foretager køb via hjemmesiden eller andet, vil der i den forbindelse registreres IP-nummer, geografisk placering m.m., og der hvor du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationer, registreres der yderligere navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Dette vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og registrere dine køb og betalinger, samt for at vi kan levere de services, du måtte have efterspurgt.

Herudover anvendes oplysningerne til at optimere vores services og indhold, og disse data om din brug af hjemmesiden, videregives til tredjeparter udelukkende til målretning af annoncering.

Ved benyttelse af tredjeparter til opbevaring og behandling af data, er det sikret, at disse behandlere udelukkende opbevarer disse oplysninger på vores vegne og at de ikke må anvende dem til egne formål.   Evt. videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis der gives samtykke til det.   Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi har truffet foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at få disse rettet eller slettet. Dette gælder dog kun, hvis oplysningerne ikke er nødvendige af juridiske årsager eller i henhold til den gældende kontraktlige procedure.

Henvendelse omkring opbevaring og behandling m.m. kan ske til: eksped@coronalifecare.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Websitet Coronalifecare.dk  tilhører:

 

Corona LifeCare A/S

CVR nr. 26300770

Østerallé 23, 8400 Ebeltoft

Tlf.: +45 4615 5408

eksped@coronalifecare.dk

Opdateret 28:03:2024