Teknisk supporter søges (Danmark øst)

Som tekniker hos Corona Vitas A/S bliver du – primært ud fra hovedbasen på Østsjælland – en væsentlig del af et højt specialiseret salgs- og support team, der leverer og servicerer vore patientenheder, -systemer og -databaseløsninger inden for diagnosticering og monitorering.

Du vil referere direkte til de områdeansvarlige i salgsafdelingen under kvalitetsstøtte direkte under ledelsen – og på sigt egenhændigt udføre tekniske og brugermæssige service- og supportopgaver.

1. Dine faglige kvalifikationer og kompetencer

Du har en teknisk baggrund enten som ingeniør, IT-/ elektronikteknolog, IT-fagtekniker, elektroniktekniker/-mekaniker, medikotekniker, datamatiker eller tilsvarende.

Du har gerne erfaring fra vort sundhedssystem – enten via leverandør siden eller fra en mediko-/IT stilling. Et kendskab til EKG-analyse og/eller anden noninvasiv diagnostik/ patientmonitorering vil være en fordel – dog ikke et ultimativt krav.

Du har som minimum 3-5 års erfaring og er hjemmevant i Windows XP/7/, MS Office programmer, (Word/Excel/Outlook), flere Cloud baserede app’s, og kender til opsætning af computere og netværk. Kan du konfigurere servere og har kendskab til relateret databasearbejde herunder TCP/IP-netværk+firewalls, m.v. og eventuelt har arbejdet som supporter i dette, vil det også være en fordel.

Du har kørekort til bil – og en ren straffeattest.

2. Som person har Du følgende egenskaber …

Du har en behagelig og glad, åben og omgængelig personlighed. Du har Dit selvstartende ‘drive’/engagement og bevarer overblikket – også i travlhed,

Du er velkommunikerende og velformuleret i tale som i skrift – både på dansk og engelsk.

Du er struktureret, detaljeorienteret og vant til at kvalitetsdokumentere Dit arbejde. Du har let ved at følge procedurer og formår også at beskrive vidensartikler.

Du er fleksibel over for slutbrugerne – og ser godkendte muligheder frem for tekniske  begrænsninger. I pressede situationer er Du ikke bange for at yde lidt ekstra nødvendig tid – ej heller for at give en kollegial hjælpende hånd.

Du er naturligvis 100% ikke-ryger – ikke mindst da profilen netop i vores branche skal udstråle sundhed.

Vi forestiller os endvidere, at processen her bringer os en frisk og motiverende kollega, der gerne dyrker en form for sport eller ugentligt motion – og som kun er meget sjældent syg.

3. Corona Vitas tilbyder dig …

  • Ansættelse i vores ekspanderende virksomhed – i et alsidigt, fagligt spændende og udfordrende job med et uformelt og rart miljø,
  • Dygtige og ambitiøse kolleger med kvalitetssans og trivsel i højsædet,
  • Gensidige udviklingsmuligheder – organisationen og den enkelte medarbejder imellem,
  • Arbejdstid på ugentlige 37 normaltimer, der i en rimelig grad vil kunne flekses,
  • Firmabetalt laptop, telefon (p.t. iPhone) + nødvendige værktøjer,
  • God, kvalifikationsberettiget løn og pensionsordnin
  • Ganske få rejsedage/udeovernatninger årligt: (p.t. lokale, DK: 4 – 8, udlands-: 3 – 6 )

 

Vi ser frem til senest torsdag 9/2 ’17 at modtage din ansøgning med billede og CV til Martin Tofthøj på martin@coronavitas.dk, der også derigennem kan besvare evt. relaterede spørgsmål.

Samtaler forventes at finde sted løbende gennem ult. jan – pri. febr ’17 på firmaets hovedkontor i Køge. Vi påregner tiltrædelse marts-april 2017.